Werksessie Start with Why

door

Werksessie Start with Why

Wil jij meer leren over de theorie van Simon Sinek? En tegelijk aan het werk met de Why van jouw organisatie of afdeling?

Dat kan op dinsdag 24 maart van 09.00 – 12.00 uur in Groningen. Wij geven je inzicht in de theorie en het toepassen hiervan tijdens onze werksessie 'Start with Why'. Na deze werksessie weet je:

  1.     Wat de 'waarom-theorie' inhoudt
  2.     Wat de bouwstenen zijn van een goede ‘Why’
  3.     Hoe je dit zelf kunt toepassen in je eigen organisatie

Doel van de werksessie
Het doel van deze werksessie is verdiepen van kennis met een praktische insteek. Je krijgt de basis theorie en we geven je de bouwstenen zodat je er zelf verder mee aan de slag kunt in je eigen organisatie.

Opzet van onze werksessies
We houden onze werksessies in kleine groepen van max. 10 deelnemers, zodat er genoeg ruimte is om individuele vraagstukken en cases te bespreken en te leren van elkaars ervaringen.

Voor wie is deze werksessie interessant?
Managers en marketeers.

Kosten
De kosten bedragen €150,00 p.p. ex BTW.

Inschrijven
Inschrijven voor de werksessie 'Start with Why' kan hier. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging met informatie. We hebben een beperkt aantal plaatsen, vol is vol.

Contact
Voor meer informatie en bij vragen kun je contact opnemen met Léonie Milius via leonie@tiramisuadvies.nl of 06 - 53 50 04 85.

Terug naar blogoverzicht »